Ondernemers Vereniging Neder Betuwe

Lid worden
  • Privacyverklaring

    Welkom bij OVNB Samen werken aan succes

Privacyverklaring

DEZE PAGINA IS VOOR HET LAATST AANGEPAST OP 16-7-2018

Ondernemers Vereniging Neder Betuwe hecht waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit Privacybeleid willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Ondernemers Vereniging Neder Betuwe houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:
-Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit Privacybeleid;
-Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
-Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;
-Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;
-Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen , tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
-Op de hoogte zijn van de rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

VERWERKING VAN PERSOONSGEGEVENS
Gegevens die u ons verstrekt middels het invullen van een contactformulier en aanmelding voor onze bijeenkomsten worden door ons veilig opgeslagen. Uw deelname aan een bijeenkomst wordt gepubliceerd op de website van de OVNB en is daarmee openbaar. Voor de voorgaande doelstelling(en) kan Ondernemers Vereniging Neder Betuwe de volgende persoonsgegevens van u vragen:
-Voornaam;
-Tussenvoegsel;
-Achternaam;
-E-mailadres.

Uw persoonsgegevens worden door Ondernemers Vereniging Neder Betuwe opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:
- Gedurende de periode dat men aangemeld is.

VERWERKING VAN PERSOONSGEGEVENS VAN ASPIRANTLID, STAKEHOLDER-/LOBBYCONTACTEN EN/OF GEÏNTERESSEERDE
Persoonsgegevens van aspirantlid, stakeholder-/lobbycontacten en/of geïnteresseerde worden door Ondernemers Vereniging Neder Betuwe verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):
-Informatieverstrekking in de vorm van nieuwsbrieven en/of gerichte contacten.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:
-Mondelinge toestemming, afgifte visitekaartje en/of via koppeling op LinkedIn;

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Ondernemers Vereniging Neder Betuwe de volgende persoonsgegevens van u vragen:
-Voornaam;
-Tussenvoegsel;
-Achternaam;
-Telefoonnummer;
-E-mailadres.

Uw persoonsgegevens worden door Ondernemers Vereniging Neder Betuwe opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:
-Gedurende de periode dat men gezien wordt als een aspirantlid, stakeholder-/lobbycontacten en/of geïnteresseerde.

VERWERKING VAN PERSOONSGEGEVENS VAN KLANTEN OF LEVERANCIERS
Persoonsgegevens van leden of leveranciers worden door Ondernemers Vereniging Neder Betuwe verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):
-Administratieve doeleinde;
-Communicatie en/of uitnodigingen;
-Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:
-De overeengekomen opdracht/lidmaatschap;

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Ondernemers Vereniging Neder Betuwe de volgende persoonsgegevens van u vragen:
-Voornaam;
-Tussenvoegsel;
-Achternaam;
-(Zakelijk) Telefoonnummer;
-(Zakelijk) E-mailadres;
-Geslacht.

Uw persoonsgegevens worden door Ondernemers Vereniging Neder Betuwe opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:
-Gedurende de looptijd van de overeenkomst/lidmaatschap en daarna alleen in de financiële administratie voor maximaal 7 jaar.

VERWERKING VAN PERSOONSGEGEVENS VAN BESTUURDERS
Persoonsgegevens van Bestuursleden worden door Ondernemers Vereniging Neder Betuwe verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):
-Uitvoering van bestuursfunctie.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:
-Aanvaarding bestuursfunctie.

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Ondernemers Vereniging Neder Betuwe de volgende persoonsgegevens van u vragen:
-Voornaam;
-Tussenvoegsel;
-Achternaam;
-Telefoonnummer;
-E-mailadres;
-Geboortedatum;

Uw persoonsgegevens worden door Ondernemers Vereniging Neder Betuwe opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:
-Gedurende de periode dat men een contract heeft en daarna alleen in de financiële administratie voor maximaal 7 jaar.

VERSTREKKING AAN DERDEN
De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.
Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:
-Het verzorgen van de (financiële) administratie;
-Het verzorgen van nieuwsbrieven en uitnodigingen.
-Het verzorgen van hosting van websites
-Het verzorgen van directmailingen
-Het verzorgen van fotografie

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

BINNEN DE EU
Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

MINDERJARIGEN
Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jongen dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

BEWAARTERMIJN
Ondernemers Vereniging Neder Betuwe bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

BEVEILIGING
Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;
-Alle personen die namens Ondernemers Vereniging Neder Betuwe van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.
-We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op onze systemen;
-Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;
-We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen;
-Onze bestuursleden zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.

RECHTEN OMTRENT UW GEGEVENS
U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van jou direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om uzelf te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken. Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van door u gegeven toestemming hiertoe, dan heb u altijd het recht deze toestemming in te trekken.

KLACHTEN
Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen niet uit, dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

VRAGEN
Als u naar aanleiding van ons Privacybeleid nog vragen of opmerkingen heeft, neem dan contact met ons op!

 

  • 3jet Fotografie
  • ADV Machinebouw
  • Accon avm Adviseurs en Accountants
  • Administratie- & Advieskantoor Rivierenland
  • Administratiekantoor J. Klop
  • Advocatenkantoor Wolters
  • Agro De Arend
  • Alfa Accountants en Adviseurs
  • Alise Management Support
  • Aspect ICT
  • Aspremont Advocaten
  • Assurantie- en Adviesbureau de Geus
  • Attractieverhuur Betuwe
  • Autobedrijf Hazet
  • Avanti Keukens B.V.
  • BASE Lifestyle
  • BTW Nederland
  • BVD Advocaten
  • Babypark B.V.
  • Barten Exclusieve Tuinen
  • Bedrijfsadvies Versambachten
  • Begrafenisonderneming Van Leusden
  • Betonloox
  • Betuwe Betonboringen v.o.f.
  • Betuwe Beveiling
  • Betuwe Uitje
  • Betuws Kippetje
  • Betuws Planten Centrum BV
  • Betuwsch Accountantskantoor
  • Betuwse Deuren BV
  • Beweeg je wijs
  • Boers Advocaten
  • Bomenkopen.nl
  • Boomkwekerij De Berk
  • Boorsma  Mode
  • Bor Catering
  • Bos Boomverzorging
  • Boschland Accountants & Adviseurs
  • Bouwbedrijf JG Timmer
  • Bouwk. Ontwerp-en Adviesburo van Zeist B.V.
  • Bronkhorst Transport B.V./ Truckwash Kesteren B.V.
  • Brood en Banketbakkerij Huibers
  • Burgland Bouw B.V.
  • Camping De Linie
  • Capabel Administratie & Advies
  • Care4life
  • Cartec Opheusden
  • Champi-mer B.V.
  • Communicatieregisseurs
  • Constructiebedrijf Kapellen BV
  • Corry van Rheenen Makelaardij BV
  • Covij Watertechniek
  • Crum Management
  • CvE It Solutions
  • D.A. Drogisterij/Parfumerie
  • DSA Express & Logistics
  • Damcon B.V.
  • Damme Beheer BV
  • De Beijer Groep B.V.
  • De Keij Betonplaten B.V.
  • De Oude Duikenburg
  • De Rolf groep
  • De Veerstoep
  • De Verschzaak
  • De Vree en Sliepen
  • De Waal Autoverhuur BV
  • De Wit Hekwerken B.V.
  • Dehullu Projekt BV
  • Dekker Groep
  • Den Ouden Steegh
  • ES Expertise
  • Eierhandel R. van Zetten
  • Elan Media Group BV
  • Emarkable
  • Equité
  • Erik Willemsen Metaalbewerking VOF
  • Event & Stijl
  • EvitaA
  • Flier Installatiegroep
  • Foto van Beek
  • Fysiotherapie De Toren Wijnie van Doodewaard
  • Fysiotherapie van Leeuwen
  • G van Leeuwen Metaal & Techniek
  • G. van de Pol Timmerwerken
  • GMB
  • Ganseman Plafonds
  • Geerten van der Lugt
  • Gelders staalstraal- en schildersbedrijf b.v.
  • Gelderse Bouwmeesters
  • Geluk Aardappelen Dodewaard
  • Gemeente Neder-Betuwe
  • Gessel Groen
  • Geurts Conservenfabriek B.V.
  • Go-Tan BV
  • Golfcentrum de Batouwe
  • Greendex
  • Greenthree Tuinen
  • HB Kaas en Meer
  • HB Wonen
  • HBI
  • HKV
  • HMC energieparken B.V.
  • HUMUS geeft-ruimte
  • Halm Fruit
  • Hatro Ochten
  • Healthclub Julien
  • Heeren van Opheusden
  • Heudra Holding B.V.
  • Hof Schoonmaakbedrijf
  • Hoogenboom Netwerk Notarissen
  • House of Glasses
  • I. van Dam Holding BV.
  • JB Administratie en Advies
  • Jacob van Dam ICT
  • Jenn Design Totaalprojecten
  • Johan Willemsen Computers
  • Kamphorst Personeel
  • Kamwork
  • Kapaan VOF Tuinaanleg en Onderhoud
  • Kasteel Wijenburg
  • Klop Innovations
  • Kreston Van Herwijnen Belastingadviseurs B.V.
  • Kreston Van Herwijnen Corporate Finance
  • Kroon Installatietechniek BV
  • Logopediepraktijk De Toren
  • MEDICALL LIFE SUPPORT
  • Majoni Plastics b.v.
  • Makelaars- en Assurantiekantoor Budding BV
  • Meximum Promotions
  • Mijn Energiemanagement
  • Mourits Diepvries
  • Nagel Media
  • Nationaal Fruitpark Ochten
  • Noesk
  • Ojah bv
  • Omedi Diagnostisch Medisch Adviescentrum
  • Ondernemersvereniging Dodewaard
  • Pauw Dodewaard Grond, Weg en Waterbouw B.V.
  • Peters Assurantien
  • Plus van de Pol
  • Polman Bouwbedrijf
  • Preeco
  • Prima voor elkaar
  • Prummel Optiek Dodewaard
  • Pubquiz on Tour
  • QUAVORO
  • R&H Drukkerij
  • ROC RIVOR
  • Rabobank West Betuwe
  • Recruitmens
  • Restaurant
  • Restaurant De Engel
  • Restaurant de Goudreinet
  • RhijnArt Keukens
  • Rietdekkersbedrijf Singer
  • Roelofsen Onroerend Goed B.V.
  • Rozon Zonne-energie
  • Sammans
  • Schildersbedrijf van Tuil Ochten
  • Schipper Security
  • Securitas beveiliging
  • Sjors de Jong Creative
  • Skoy
  • Solar Company Nederland BV
  • Solo Gietvloeren
  • Solvaters B.V.
  • Sportbureau Betuwe
  • SprintWerkt BV
  • Stenfert Makelaars
  • Stichting Ankervrienden
  • Tandartspraktijk Opheusden
  • Tegelhandel Verwoert v.o.f.
  • Telefonade B.V.
  • Tijssen Accountants B.V.
  • Ton Keuken Consultancy
  • Traffiq Verkeer
  • Transportbedrijf van Doodeweerd
  • V.O.F. J.P. Molenaar
  • V.O.F. Peters-Nederstigt
  • VV Kesteren
  • Van Dam wonen & slapen
  • Van Doorn Metaalbedrijf B.V.
  • Van Eldik Textiel Drukkerij
  • Van Gessel Transport
  • Van Leeuwen Auto
  • Van Schuppen Makelaars
  • Van Suilichem Auto
  • Van Suilichem Communicatie BV
  • Van Voorthuizen Boom- & Groenverzorging BV
  • Van de Bijl & Heierman B.V.
  • Van de Pol Automatisering
  • Van der Garde Tuinmeubelen B.V.
  • Veenendaal Engineering
  • Veerdienst Eck en Wiel
  • Vendere Consultancy & Training
  • Verkerk Adviseurs
  • Vlastuin Group B.V.
  • WEA Deltaland Accountants en Adviseurs
  • WVO Opheusden
  • Welcom bij Van Wolfswinkel
  • Welgaard
  • Welzijn Rivierstroom
  • Werkzaak Rivierenland
  • Westeneng Architectuur
  • Westreenen Electrotechnisch Installatieburo
  • YourICT
  • Yuverta VMBO Kesteren
  • ZYNC Laadpalen